ELEKTRO PALETNI VILIČAR T15 - JZ TERMINATOR

Nosilnost: 1500 kg
Razmik vilic: 560 mm
Dolžina vilic: 1150 mm
Širina vilic: 160 mm
Maksimalna višina: 190 mm
Kolesa poliuretan

Baterija: 24V/20Ah

Cena brez DDV

No: T15A1001
Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Cena skladišče Maribor.
Slike so simbolične.
Garancija 12 mesecev.

Paletni viličar z električnim pogonom – neprecenljiva rešitev povsod, kjer se ukvarjamo s tovorom do 1500 kg!

Največja prednost električnih paletnih vozičkov je največja olajšava za upravljavca. Zahvaljujoč pogonu lahko paletni viličar vozi praktično vsak, ne glede na njegovo fizično moč. Upravljanje paletnega vozička je bistveno poenostavljeno, zahvaljujoč posebej oblikovanemu ohišju pa je manevriranje z opremo tudi v težkem prostoru povsem enostavno. Na enostavnost uporabe vplivata tudi zanesljiva zavora in ročna stikala. Velika prednost modela je litijeva baterija, opremljena z možnostjo hitrega polnjenja. Traja le nekaj ur, da je električni paletni viličar pripravljen na neprekinjeno obratovanje.

Posebej uporabna priročnost sta funkciji upočasnitve vožnje in manevriranja z ročico v navpičnem položaju. Vožnja v načinu “želva” poveča varnost vožnje, še posebej, kadar je na vilicah paletnega viličarja prevelika obremenitev ali ko je vozni hodnik ozek, kar ne omogoča polne hitrosti. Po drugi strani se bo na mestih z omejenim prostorom slednja možnost izkazala za uporabno. Model T15 deluje z vlečnim drogom v popolnoma navpičnem položaju. Vilice lahko spustite na dva načina – z ročajem ali z nožnim pedalom.

Manevri s paletnim viličarjem na tesnih mestih je veliko lažji, saj je paletni elektro viličar ultra lahek! Tehta le 105 kg! T15 je model, ki bo kot nalašč za tipična skladišča in industrijske ali trgovinske hale.