ELEKTRO VISOKODVIŽNI PALETNI VILIČAR ES12/33

Nosilnost: 1200 kg
Dvižna višina: 3300 mm
Najmanjša višin: 80 mm
Dolžina vilic: 1150 mm
Širina vilic: 170 mm
Celotna dolžina: 1730 mm
Celotna širina: 800 mm
Polmer obračanja: 1408 mm
Največja višina teleskopa: 3760 mm
Višina zaprtega teleskopa: 2210 mm
Spuščanje: električno
Dvigovanje: električno
Teža skupaj z baterijo: 675 kg
Baterija: 12V/105Ah Gel
Število baterij: 2
Vrsta zavore: elektromagnetno
Nadzorni sistem: DC (potenciometer za regulacijo hitrosti, indikator napolnjenosti baterije CURTIS, pleksi steklo, izklop)
Kolesa: Poliuretan

Garancija 12 mesecev
CE- certifikat
Cena je brez DDV

Pridružujemo si pravico do spremembe cene.
Cena skladišče Maribor.
Slike so simbolične.

ES12-12ES33 je tehnološko napreden električni paletni viličar. Njegove kompaktne dimenzije pomenijo, da viličar zahteva najmanj delovnega prostora. Inovativna zasnova zagotavlja nizko porabo energije in visoko zanesljivost. Specializiran pogon in hidravlični sistem zagotavljata nemoteno vožnjo in tiho delovanje. Električni kabli so izdelani iz visoko trdnih materialov, kar pomeni nizko stopnjo okvare.

Priročen gumb za nujne primere vam omogoča, da v nujnih primerih izklopite napajanje. Vozilo samodejno preklopi v način nizke hitrosti, ko višina dviga preseže varnostni strop. Zavora proti drsenju zadaj preprečuje zdrs paletnega dvigala, ko je na rampi ali na nagnjeni ravnini.

Za enostavno in udobno upravljanje skrbi priročna, dolga vlečna ročka z gumbi za upravljanje. Če ga namestite na levo stran paletnega vozička, izboljšate vidljivost in povečate natančnost manevriranja.

3.590,00